Onze Kudde

Op deze pagina ga jij alles lezen over onze lieve paarden. Leuk om vooraf al een beetje kennis te kunnen maken met onze Co-docenten die je tegen kan komen tijdens onze cursussen en opleidingen! En natuurlijk heel leuk als je al een cursus hebt gevolgt bij ons om nog eens terug te kunnen lezen welk paard jou die dag iets speciaals heeft meegegeven.

Onze kudde staat verdeeld over onze locaties in Nederland en Hongarije, per paard word er ook aangegeven waar het paard zich bevindt.

Veel leesplezier en als je meer wil weten over onze cursussen en opleidingen klik dan op de knop hieronder!

 

Two feet move your body, Four feet move your soul

Wish

Wish

Docent

Laat me je voorstellen aan Haflinger Wish, een bijzondere pony met een hart van goud. Wish is niet alleen ontzettend braaf en lief, maar heeft ook een vleugje onzekerheid dat hem extra charmant maakt. Zijn unieke karakter zorgt altijd voor een glimlach op je gezicht. Of je nu een cursus of opleiding volgt in Hongarije, je zult Wish zeker tegenkomen op onze locatie daar. Hij is altijd trouw en staat altijd voor je klaar, wat er ook gebeurt. Wish is een echte vriend waar je op kunt rekenen.

 

Cho

Cho

Docent

Maak kennis met Cho, een betoverende Welshpony merrie met een nieuwsgierige persoonlijkheid en een liefde voor knuffelen en tutten. Ze is een echte prinsessenpony, met een delicate uitstraling en een vurig karakter. Cho is niet alleen lief, maar heeft ook genoeg pit om je bij te houden tijdens avontuurlijke ritten. Wat Cho echt speciaal maakt, is haar gevoeligheid voor reiki energie. Ze ontvangt graag deze helende energie en laat het haar hele wezen doordringen. Met Cho aan je zijde kun je op onze locatie in Nederland genieten van de magie van haar aanwezigheid en de rustgevende kracht van reiki.

Feather

Feather

Position

Maak kennis met Feather, een prachtige merrie die de perfecte kinderpony is. Met haar rustige en lieve karakter is ze buitengewoon betrouwbaar, en ze is geliefd bij zowel jong als oud. Feather is bescheiden van aard en staat graag op de achtergrond, maar ze zal zeker aanwezig zijn wanneer je onze kudde in Nederland bezoekt. Met Feather kun je genieten van een zorgeloze en fijne ervaring, terwijl ze je begeleidt en je een gevoel van veiligheid geeft.

Avelie

Avelie

Docent

Maak kennis met Avelie, een jonge en speelse merrie die de dochter is van onze geliefde pony Feather. Avelie is een nieuwsgierige pony met een onweerstaanbare drang naar avontuur en aandacht. Ze is altijd in voor een spelletje en zal zeker even bij je komen snuffelen tijdens je opdracht in de kudde. Je zult Avelie tegenkomen op onze locatie in Nederland, waar ze volop geniet van haar jeugd en haar plek in de kudde. Met Avelie aan je zijde kun je rekenen op een vrolijke en energieke metgezel tijdens je bezoek.

Queen

Queen

Docent

Maak kennis met Queen, de liefste Shetlandpony die je ooit zult ontmoeten. Met haar schattige uitstraling en zachte karakter is ze een echte vriendin voor jong en oud. Queen heeft even tijd nodig om op te warmen, maar zodra ze dat doet, zal ze je hart veroveren met haar liefde en toewijding. Als een echte kinderpony is ze geduldig en zorgzaam, waardoor ze de perfecte metgezel is voor kinderen. Je zult Queen zeker tegenkomen op onze locatie in Hongarije, waar ze klaar staat om je te begroeten en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Doblige

Doblige

Docent

Maak kennis met Doblige, onze lieve en imposante Do.. Met haar grote gestalte en vriendelijke uitstraling is ze een echte eyecatcher. Doblige is een liefdevolle metgezel met een sterk karakter. Ze geniet van alle aandacht die ze krijgt en staat altijd klaar voor iedereen. Op onze locatie in Nederland zul je Doblige zeker niet over het hoofd kunnen zien. Ze zal je verwelkomen met haar speelse en aanhankelijke persoonlijkheid en je een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Stern

Stern

Docent

Laat me je voorstellen aan Stern, onze betrouwbare en liefdevolle Noriker merrie. Met haar zachte karakter en onvoorwaardelijke toewijding is ze altijd klaar om voor je te zorgen en alles voor je te doen. Stern is een echt familiepaard, en tijdens je cursus of opleiding in Hongarije zul je haar zeker tegenkomen. Ze zal je verwelkomen met open armen en je begeleiden tijdens je avontuur, terwijl ze je steun en comfort biedt. Met Stern aan je zijde kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

Felodi

Felodi

Docent

Maak kennis met Felodi, onze zachtaardige en rustige merrie die een gevoel van vertrouwdheid met zich meebrengt. Met haar natuurlijke leiderschap en zelfverzekerdheid is ze een ware gids tijdens je avontuur. Felodi houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken, maar waardeert ook begeleiding en ondersteuning. Haar liefdevolle karakter maakt haar een favoriet op onze locatie in Nederland, waar je haar zeker zult ontmoeten. Met Felodi aan je zijde kun je genieten van haar kalme aanwezigheid en de bijzondere band die je met haar zult opbouwen.

Anatouscha

Anatouscha

Docent

Maak kennis met Anatouscha, onze lieve en betrouwbare tante Toes. Ze is een indrukwekkende verschijning met haar grote gestalte, maar haar vriendelijke en zachte karakter maakt haar geliefd bij iedereen. Anatouscha is een echt natuurpaard en voelt zich het meest thuis in een kudde. Ondanks haar liefde voor het kuddeleven zal ze altijd even langskomen om je te begroeten tijdens je verblijf op onze locatie in Hongarije. Met Anatouscha aan je zijde kun je genieten van haar kalme aanwezigheid en de geruststellende energie die ze uitstraalt.

Wanted

Wanted

Docent

Maak kennis met Wanted, een ware heer die graag behandeld wordt met respect en waardering. Hij is altijd op zijn best wanneer hij wordt beloond met een smakelijk snoepje. Ondanks zijn liefde voor lekkernijen is Wanted ook een wijs paard, het oudste lid van de kudde in Hongarije. Hoewel zijn leeftijd niet te merken is aan zijn energie en vitaliteit, straalt hij een rustige en wijze uitstraling uit. Wanted is een bijzonder paard dat je zeker zult ontmoeten tijdens je verblijf op onze locatie in Hongarije. Met Wanted aan je zijde kun je genieten van zijn elegante aanwezigheid en de waardevolle lessen die hij te bieden heeft.

Bingo

Bingo

Docent

Maak kennis met Bingo, de kleinste maar meest charmante pony die je ooit zult ontmoeten. Met zijn schattige hoofdje en grote persoonlijkheid probeert hij overal mee weg te komen. Maar achter dat speelse karakter schuilt een echte knuffelbeer die liefdevol is voor jong en oud. Bingo mag dan wel klein van stuk zijn, maar zijn aanwezigheid op onze locatie in Hongarije zal zeker niet onopgemerkt blijven. Hij staat te popelen om je te begroeten en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Wil je up to date blijven over onze paarden? volg ze dan op op onze social media!

Je ziet en leest regelmatig over onze paarden en alles wat ze doen en nog veel meer! 

Doe mee met een van onze live cursussen en ontmoet de paarden in het echt!

Reiki Cursussen Tussen de Paarden

Blijft op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, Nieuwe cursus datums, nieuwe opleidingen en cursussen en leuke artikelen en weetjes!