Reiki 3 cursus

Reiki 3 Cursus

Deze reis van Reiki 2 naar Reiki 3 Master is werkelijk magisch. Tijdens dit weekend mag je tussen de paarden gaan ervaren wat jij nog in jezelf mag helen en bekrachtigen, om zelf master van je leven te worden. 

Zelf liefde en zelf inzicht zorgt er namelijk voor dat jij de ander ook zonder oordeel als geheel en heel kan zien (en helen). Dit allemaal tussen de kudde met de paarden als leermeesters.

Hoe ziet dit weekend eruit?

Natuurlijk moet je dit echt ervaren, maar hieronder lees je de globale indeling van dit magische weekend.

Op dag 1 beginnen we met een meditatie en mindfulness om te ervaren welke overtuigingen jij nog mag transformeren naar krachtige en empowerende statements. Je laat los wat niet meer dient, in liefde en tussen de paarden, natuurlijk in combinatie met Reiki. De middag kiezen we op individueel niveay methodes uit die jouw helpen om nog een stuk die om heling vraagt te transformeren. Hierin wordt je ondersteund door de hele groep en tussen en met de paarden. We sluiten deze dag af met de Reiki 3 inwijding.

Op dag 2 beginnen we met een hartopenende cacao ceremonie waarin jij jouw missie als Reiki 3 Master mag bekrachtigen en delen.

Met die nieuwe jij gaan we de rest van de ochtend de ander een volwaardige en inspirerende sessie geven. In de middag kiezen we gezamenlijk een extra verdieping waarmee we gaan werken. Dit kan zijn reiki & chakra’s, coaching met paarden, etherische oliën en reiki etc. Dit stemmen we van te voren met elkaar af.

Iedere dag genieten we van een heerlijk biologische lunch samen.

Ben jij er ook zo aan toe om jouw missie, jouw eigen pad te gaan bekrachtigen en bewandelen? Dan weet ik zeker dat dit weekend wat voor jou is! Stuur ons een PB of zet je op aanwezig, want er is maar plek voor 6 deelnemers.

PRAKTISCHE INFO:

Locatie: Hongarije !

Datum: 2,3,4 & 5 mei
Overnachten: incl.
Avond eten: incl
Certificaat: Ja! Reiki 3A
Aantal deelnemers: MAXIMAAL 6 personen
Investering in jezelf: €500,-

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit magische weekend? Lees dan onze brochure over dit weekend! brochure Retreat Mei 2024
Heb je nog meer vragen of wil je je aanmelden twijfel dan niet om contact met ons op de nemen!

Kies jouw reiki cursus

Kies jouw reki cursus en meld je aan! Laat je verrassen door de magische ervaring van onze paarden tijdens de cursussen!

Volg ons op:

Wist je dat…

Reiki Online Cursus

Wist je dat je binnenkort bij ons de reiki cursussen helemaal online kan volgen?

Ben jij in het buitenland of fysiek niet in de mogelijkheid om een live reiki cursus te volgen? Dan is deze online reiki cursus zeker wat voor jou!

Je kan direct starten waar en wanneer jij maar wil. Je kan een plek kiezen die voor jou het fijnste is en de tijd indelen die voor jou het beste werkt!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en wij houden jou op de hoogte wanneer wij de online reiki cursussen lanceren!

Blijf als eerste op de hoogte!

Zodat jij als eerste gebruik kan maken van kortingen, acties en unieke workshops, cursussen en events.