Over HHA

Hey lieve jij!

Welkom bij Holistic Horse Academy, waar we geloven dat het tijd is om de verbinding tussen mens en paard te herstellen en te healen. 

We bieden cursussen en opleidingen die gericht zijn op het ontdekken van jezelf, het ontwikkelen van spiritualiteit en het bevorderen van zelfontwikkeling, allemaal in samenwerking met paarden.

 Onze cursussen en opleidingen zijn gericht op het versterken van de relatie tussen mens en paard door middel van bewustwording en spirituele groei. We geloven dat paarden ons kunnen helpen om onze eigen innerlijke wijsheid te ontdekken en ons te begeleiden op ons levenspad.

Of je nu een paardenliefhebber bent die op zoek is naar persoonlijke groei, of een professional in de paardenwereld die zijn/haar kennis wil uitbreiden, Holistic Horse Academy heeft iets te bieden voor iedereen.

Onze cursussen en opleidingen omvatten onderwerpen als mindfulness, meditatie, energetisch werk, intuïtie, en natuurlijk paardengedrag en -training. Ons team van ervaren docenten en trainers staan klaar om je te begeleiden op je reis naar persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Bij Holistic Horse Academy willen we graag samenwerken met jou om de relatie tussen mens en paard te herstellen en te versterken. We nodigen je uit om je bij ons aan te sluiten en deel uit te maken van onze gemeenschap van paardenliefhebbers en spirituele liefhebbers.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze cursussen en opleidingen. We kijken ernaar uit om samen met jou op reis te gaan!

Studenten

Cursussen gegeven

Tevredenheid

R

Online leren

Flexibel en op jouw eigen tempo! Begin wanneer jij wilt! En neem deel aan onze praktijdagen!

R

Professioneel & Uniek

Word een professionele healer voor zowel mens als paard! Deskundig en onderscheidend!

R

Zelf ontwikkeling

Persoonlijke groei, transformeer naar de beste versie van jezelf! Ontdek en omarm je ware zelf!

Waarom je voor HHA kiest

Voordelen van onze opleidingen

Volg ons op:

Ons highly motived team!

Ons vaste HHA team

Maak kennis met Noortje Hakvoort, een gepassioneerde en veelzijdige holistisch therapeut die zich inzet voor het bevorderen van welzijn bij zowel mens als paard. Met haar uitgebreide achtergrond en expertise als Reiki Master Teacher, Cognitief Paarden Coach, Guasha Therapeut en Paardensportmassage Therapeut, biedt Noortje een unieke combinatie van holistische benaderingen om fysieke, mentale en spirituele balans te bevorderen.

Noortje heeft een diepgewortelde overtuiging in de kracht van educatie en het delen van kennis. Naast haar werk als therapeut en coach, heeft ze haar expertise vertaald naar online opleidingen en cursussen. Ze wil anderen in staat stellen om zelf te groeien en hun eigen helende reis te maken, waarbij ze de tools en inzichten aanreikt die nodig zijn voor persoonlijke transformatie.

Naast haar werk in Nederland, heeft Noortje ook zorgtrajecten in het buitenland, met name in het prachtige Hongarije. Hier maakt ze gebruik van de rust en sereniteit van de natuur om helende ervaringen te creëren. Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich terug te trekken en te verbinden met zichzelf en de natuur, terwijl ze begeleid worden op hun pad naar welzijn.

Bovendien organiseert Noortje retraites in Hongarije, waar deelnemers de kans krijgen om te genieten van de betoverende schoonheid van de natuur. Deze retraites bieden een inspirerende omgeving voor groei en transformatie, waarbij de rust en schoonheid van de omgeving een diepgaande impact hebben op het welzijn van de deelnemers.

Als inwoner van Hongarije woont Noortje te midden van de prachtige natuur van de puszta, op een paardenhouderij. Deze idyllische omgeving biedt haar de mogelijkheid om haar passie voor paarden te combineren met haar werk als therapeut. Ze heeft zelfs een locatie beschikbaar voor bedrijven die retraites willen organiseren in het buitenland, waarbij de rust en schoonheid van de natuur een inspirerende setting vormen voor groepen die op zoek zijn naar welzijn en persoonlijke groei.

Noortje Hakvoort is toegewijd aan het begeleiden van anderen op hun pad naar welzijn en persoonlijke groei. Ze verwelkomt iedereen die klaar is om de magie van heling en transformatie te ontdekken, en biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin individuen kunnen bloeien en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Maak kennis met Sophia Kelders, een veelzijdige en inspirerende professional met een brede academische achtergrond en een passie voor holistische benaderingen. Sophia heeft een diploma in Communicatie op hbo-niveau en heeft ook gestudeerd aan de universiteit, waar ze zich heeft gespecialiseerd in Sociale Duurzaamheid en Innovatie.

Naast haar academische prestaties is Sophia ook een getalenteerde holistisch therapeut, Reiki Master Teacher en sjamanistisch coach. Ze combineert haar kennis en vaardigheden om een unieke en diepgaande benadering van welzijn en transformatie te bieden.

Sophia is betrokken bij projecten in Nederland die gericht zijn op jongeren van de straat. Ze zet zich in voor hun re-integratie en biedt coaching om hen te ondersteunen bij het vinden van hun eigen kracht en potentieel. Sophia gelooft in de kracht van persoonlijke groei en is vastbesloten om deze jongeren te begeleiden op hun pad naar een betere toekomst.

In haar dagelijks leven woont Sophia in een prachtig tiny house, samen met haar man en drie kinderen. Omringd door de natuur, heeft ze het geluk een kudde van 27 paarden te hebben, waarvan er vier van haarzelf zijn. Deze paarden spelen een belangrijke rol in haar leven en werk, en ze put kracht en inspiratie uit de verbinding met deze majestueuze dieren.

Sophia heeft een diepe liefde voor de natuur, healing en kruiden. Ze omarmt ook de principes van green witchery en magie, waarbij ze de natuurlijke elementen en energieën gebruikt om heling en transformatie te bevorderen.

Naast haar werk als therapeut en coach, deelt Sophia haar kennis en ervaring via online opleidingen en cursussen. Ze gelooft in de kracht van educatie en wil anderen in staat stellen om zelf te groeien en hun eigen helende reis te maken.

Sophia Kelders is een gepassioneerde en toegewijde professional die gelooft in de kracht van holistische benaderingen en de magie van persoonlijke groei. Ze verwelkomt iedereen die klaar is om hun eigen pad van heling en transformatie te bewandelen, en biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin individuen kunnen bloeien en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

 

Maak kennis met Merle Koops, een gepassioneerde en veelzijdige holistisch therapeut met een brede expertise en een diepe verbinding met de natuur. Merle is een ervaren Reiki Master Teacher en Guasha Therapeut, en heeft ook een achtergrond in eco and wildlife studies.

Een van de specialisaties van Merle is Kinder Reiki, waarbij ze kinderen helpt om balans en harmonie in hun leven te vinden. Ze gelooft in de kracht van energetische heling en biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen hun eigen innerlijke kracht kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Naast haar werk als therapeut, is Merle ook betrokken bij zorgtrajecten in het buitenland, met name in het prachtige Hongarije. Ze draagt bij aan deze trajecten door haar expertise en helende vaardigheden in te zetten om anderen te ondersteunen bij hun welzijnsreis. Merle begrijpt de kracht van de natuur en de rustige omgeving van Hongarije om helende ervaringen te creëren.

Daarnaast werkt Merle ook mee aan online opleidingen en cursussen, zowel voor mensen als voor paarden. Ze deelt haar kennis en ervaring om anderen in staat te stellen hun eigen helende reis te maken en hun volledige potentieel te bereiken.

Merle Koops is toegewijd aan het begeleiden van anderen op hun pad naar welzijn en heling, zowel fysiek als emotioneel. Ze verwelkomt iedereen die klaar is om de kracht van energetische heling te ontdekken en biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin individuen en paarden kunnen bloeien en groeien.

 

 

 

Blijf als eerste op de hoogte!

Zodat jij als eerste gebruik kan maken van kortingen, acties en unieke workshops, cursussen en events.