Reiki 1 cursus

Reiki 1 cursus

Hoe zou het zijn als jij jouw eigen energie kan boosten, jouw eigen vermoeidheid, angst, stress of die vervelende lichamelijke pijn waar je maar niet van afkomen kan helen? Zou helemaal geweldig zijn toch?!

Met Reiki kan jij werken aan jouw mentale en fysieke klachten. Ook hebben wij veel mensen die hoog gevoelig zijn in de cursus gehad of sessies aan geven, want met Reiki kan je dit beter zelf managen. Resoneert dit met jou? Dan kan deze speciale Reiki 1 cursus tussen de paarden echt wat voor jou zijn!

 

Hieronder kan je al wat lezen over Reiki, onze cursus en natuurlijk alle praktische info. 

Reiki is een oude Japanse geneeswijze die werkt met de energie die al in ons lichaam aanwezig is. Andere woorden voor deze energie zijn bijvoorbeeld Chi, Prana of Ki. Door Reiki door te geven, aan jezelf of anderen, activeer je het vermogen om het lichaam weer in balans te brengen. De Reiki energie zorgt ervoor dat de energie in je lichaam weer gaat stromen en dat hierdoor klachten afnemen.

Bij Reiki 1 focussen we op het behandelen van Fysieke lichaam. En bij Reiki 2 richten we ons op emotionele en mentale klachten.

Het mooie van Reiki is dat deze energie jou ook automatisch energie geeft en rust geeft of je nou jezelf behandeld of iemand anders. Iets wat wij denk ik vooral in deze tijd hard nodig hebben! Je leert om vertrouwen te hebben in jezelf en in het pad wat zich voor jou aan het ontvouwen is.

Waarom tussen de paarden ? Omdat we van Holistic Horse Academy ervan overtuigd zijn dat paarden een unieke spiegel voor ons als mens zijn en je bijna als vanzelf meer geaard- en meer in verbinding bent met bijvoorbeeld je eigen emoties. Een unieke ervaring..

AAN HET EINDE VAN DEZE DAG

– Ken je alle basis Reiki handposities

– Heb je kennis gemaakt met energiewerk

– Kan jij jezelf een Reiki behandeling geven op fysiek niveau

– Weet jij hoe je jouw energie kan behouden en vergroten

– Heb jij de magische kracht van paarden en de kudde ervaren 

– Ontvang je jouw Reiki Graad 1 Usui certificaat

Heb jij jezelf een mooi cadeau gegeven !

 

WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht en begeleiding is bij ons van Holistic Horse Academy het aller belangrijkste. Om die reden geven wij de trainingen, opleidingen en cursussen in kleine groepen. De maximale groepsgrote bestaat op dit moment uit 9 deelnemers. De trainingen worden gegeven door minimaal één Reiki Masters met een officiële Reiki Trainer diploma.

Doordat we in kleine groepen werken is er veel tijd om intensief met elkaar te oefenen, waardoor het echt een hands-on training wordt. Reiki is namelijk iets wat je vooral moet ervaren. Uiteraard wordt er op deze dag ook aandacht besteed aan de theorie, zoals de historie, filosofie en de basis handposities.

De Reiki Graad 1 inwijding vindt plaats in onze kudde paarden, uiteraard op een veilige manier. Je hoeft dan ook geen ervaring te hebben met paarden. Na deze dag heb je wel ervaring opgedaan met de energie van paarden en hoe deze jouw energie kan versterken.

We sluiten de dag af met een behandeling op elkaar tussen de paarden.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Locatie: Harderwijkerweg 2 Arnhem (De Nieuwe Maesberg)

Datum: 

Tijd: van 10:00 tot 15:30

Eten en drinken: Koffie thee, versnaperingen en lunch

Kleding: lekker zittende warme kleding en oude schoenen/laarzen

Certificaat: Ja, Reiki 1 Usui certificaat

Investering in jezelf: 160 euro

 

En Remember:

Allen voor vandaag…

Word niet boos

Maak je geen zorgen

Wees nederig

Wees eerlijk

Wees meelevend met jezelf en anderen

[et_pb_wc_images _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”2.0.0.0″ /]
[et_pb_wc_images _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”2.0.1.0″ /]

Reiki 1, 2 en 3

Meld je aan voor een van onze reiki cursussen en laat je verrassen door de magische ervaring met onze paarden!

Volg ons op:

Wist je dat..

Reiki Online Cursus

Wist je dat je binnenkort bij ons ook online Reiki cursussen kunt volgen? 

Ben jij bijv. in het buitenland of ben je fysiek niet in staat om een live cursus te volgen, of vind je het gewoon fijn om lekker thuis of waar ook op jou moment de cursus te volgen?

Dan is de online reiki cursus echt wat voor jou!

Je kan op ieder moment starten wanneer het jou uitkomt, op een plek waar jij je het meest fijn voelt!

als jij je aanmeld voor de nieuwsbrief hoor je als eerste wanneer wij de online reiki cursussen lanceren!!

Blijf als eerste op de hoogte!

Zodat jij als eerste gebruik kan maken van kortingen, acties en unieke workshops, cursussen en events.