Live cursussen

Onze live cursussen

Buiten onze online opleiding geven wij ook een aantal cursussen live op onze locaties! Zowel in Nederland als Hongarije kun je een live reiki cursus volgen.

Met Reiki kan jij werken aan jouw mentale en fysieke klachten. Ook hebben wij veel mensen die hoog gevoelig zijn in de cursus gehad of sessies aan geven, want met Reiki kan je dit beter zelf managen. Resoneert dit met jou? Dan kunnen deze speciale live cursussen tussen de paarden echt wat voor jou zijn!

Reiki cursussen

Onze Reiki cursussen zijn een magische ervaring en een echt cadeautje voor jezelf. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met Reiki, wij bieden cursussen op alle niveaus. Tijdens deze cursussen leer je de principes en technieken van Reiki, en krijg je de mogelijkheid om jezelf en anderen te behandelen met deze helende energie.

Onze Reiki cursussen worden aangeboden op onze beide locaties; Arnhem en Hongarije. In Arnhem kun je genieten van een inspirerende en rustgevende omgeving, terwijl je in Hongarije kunt genieten van een prachtige natuurlijke omgeving. Beide locaties bieden een ideale setting om je onder te dompelen in de wereld van Reiki en jezelf verder te ontwikkelen op spiritueel vlak.

Schrijf je vandaag nog in voor een inspirerende en interactieve Reiki cursus en ontdek de helende kracht van deze eeuwenoude energie. Wij staan klaar om je te begeleiden op jouw Reiki-reis en je te helpen groeien in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op een van onze live cursussen!

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de Reiki cursussen? Klik dan hier om meer informatie te lezen over de verschllende cursussen!

Volg ons op:

Wist je dat..

Reiki Online Cursus

Wist je dat je binnenkort bij ons ook online Reiki cursussen kunt volgen? 

Ben jij bijv. in het buitenland of ben je fysiek niet in staat om een live cursus te volgen, of vind je het gewoon fijn om lekker thuis of waar ook op jou moment de cursus te volgen?

Dan is de online reiki cursus echt wat voor jou!

Je kan op ieder moment starten wanneer het jou uitkomt, op een plek waar jij je het meest fijn voelt!

als jij je aanmeld voor de nieuwsbrief hoor je als eerste wanneer wij de online reiki cursussen lanceren!!

Blijf als eerste op de hoogte!

Zodat jij als eerste gebruik kan maken van kortingen, acties en unieke workshops, cursussen en events.