Reiki 2 cursus

Reiki 2 Cursus

Je bent er klaar voor! Een volgende stap in jouw Reiki avontuur. Met Reiki 2 gaat er een magische nieuwe wereld voor je open. Namelijk de wereld van de symbolen. 

Wij (Noortje & Sophia) hebben onze eigen inwijding in Reiki 2 echt als heel bijzonder ervaren en echt een verrijking op wat je al kent en weet van Reiki 1. Ben je enthousiast over Reiki 1, wacht maar tot je deze dag hebt volbracht 😉.

Wist je namelijk dat je met 1 specifiek symbool, je behandeling sterker kan maken maar ook ruimtes, voorwerpen en jezelf kan beschermen en reinigen?

Zo leer je ook een symbool waarmee je op afstand mensen en dieren kan behandelen. Super handig, want zo kan je ook iemand direct behandelen die in paniek is, een dier die kwijt is of het kan dat je liever op afstand behandeld dan iemand fysiek aanraakt. De redenen, maar ook de mogelijkheden met Reiki geven op afstand zijn eindeloos. Maar geen paniek, tijdens deze cursus leer je in ieder geval de basis waarvoor en hoe je deze symbolen kan inzetten.

NA DEZE DAG:
🙏Ben je ingewijd in Reiki 2
☯️Kan je 3 symbolen teken en gebruiken
💞Kan je mensen en dieren op afstand behandelen
🐴Heb je een behandeling gegeven met de nieuwe energie aan iemand anders EN aan een paard

 

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Locatie: Harderwijkerweg 2 Arnhem (De Nieuwe Maesberg)
Datum: 13 maart en 29 april 
Tijd: van 10:00 tot 15:30
Eten en drinken: Koffie thee, versnaperingen en bio lunch
Kleding: lekker zittende warme kleding en oude schoenen/laarzen
Certificaat: Ja, Reiki 2 Usui certificaat
Investering in jezelf: 210 euro

[et_pb_wc_title _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_wc_title]
[et_pb_wc_images _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_wc_images]
[et_pb_wc_images _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_wc_images]

Kies jou reiki cursus

Kies jou reiki cursus en meld je aan! Laat je verrassen door de magische ervaring van onze paarden tijdens de cursussen!

Volg ons op:

Wist je dat..

Reiki online cursus

Wist je dat je binnenkort bij ons de reiki cursussen ook helemaal online kan volgen?

Ben jij in het buiteland of fysiek niet in staat om een live reiki cursus te volgen? Dan is de online reiki cursus zeker wat voor jou!

Je kan diract starten waar en wanneer jij maar wil. Je kan een plek kiezen die voor jou het fijnste is en de tijd indelen die voor jou het beste werkt!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en wij houden jou opn de hoogte wanneer wij de online reiki cursussen lanceren!

Blijf als eerste op de hoogte!

Zodat jij als eerste gebruik kan maken van kortingen, acties en unieke workshops, cursussen en events.