BONUS: afstandsinwijding

Wat zijn afstandsinwijdingen
Naast de Usui Reiki energie zijn er door de loop van de jaren nog meer energieën ontdekt. Er zijn veel verschillende energieën voor verschillende doeleinden. Het mooie van deze energieën is dat ze niet fysiek door gegeven hoeven te worden en je ze thuis zelf kan ontvangen/ downloaden op een tijd en plek die voor jou prettig is, maar een inwijding kan ook gewoon fysiek gegeven worden. In de webshop bieden wij verschillende inwijdingen aan. Je kan ze via de webshop bestellen en wij zullen de energie voor je klaar zetten, wil je liever een live inwijding neem dan contact op.

Hoe werken afstandsinwijdingen ?
Afstandsinwijdingen kunnen net als een afstandsbehandeling op afstand naar iemand gestuurd worden en binnengehaald met de call-inn methode. Het voordeel van de call-inn methode is dat je zelf kan bepalen waar en wanneer je de inwijding ontvangt, zodat je in alle rust en in vertrouwde omgeving de nieuwe energie kan ontvangen. Het is een zuivere manier van inwijden. De energieën zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen, zodat er geen andere negatieve energieën mee kunnen komen.

Als de energie is klaar gezet heb je 21 dagen de tijd om deze op te halen, met uitzondering van energieën die je in meerdere inwijdingen moet ophalen/ downloaden.
Als je de energie hebt ontvangen kun je meteen aan de slag met je ontvangen energie!
Als je de inwijding besteld krijg je meteen de handleiding toegestuurd en na het downloaden van de nieuwe energie krijg je een certificaat en mag je zelf deze energie door gaan geven aan andere!

Voor dat je begint aan een inwijding
Iedereen ervaart de afstandsinwijding anders, dat verschilt per persoon. De een voelt warmte of juist kou, of een drukkend en/ of tintelend gevoel in lijf of hoofd. Er is geen goed of fout, alles is goed en als je niks merkt is dat ook goed, de energie doet echt zijn werk. Het kan komen doordat je moe bent of gespannen of juist te veel focus hebt op het voelen, laat het gewoon gebeuren! De energie doet wat voor jou het beste is!

Bij een inwijding kan er fysiek en emotioneel een hoop gebeuren. Er kunnen blokkades worden opgelost of komen aan het licht waardoor je verschillende emoties kan voelen. Het is allemaal oke, en betekend dat er een dingen in gang zijn gezet. Je kan soms moe worden na een inwijding, wat hoofdpijn krijgen. Je energetische en fysieke lichaam is zich aan het schoonmaken en zelfhelend vermogen word bevorderd. Dit kan een paar dagen aanhouden maar daarna zul je je krachtiger en vrijer voelen! Het is bangrijk om voldoende water te drinken, om zo alle afvalstoffen goed af te voeren.

Wees niet ongerust als je niets voelt. Dit gebeurt vaak als je heel erg je best doet om “iets” te willen voelen, als je heel moe bent of niet goed in contact bent met je lichaam. Als dit gebeurt, heb hier dan geen oordeel over en ga je niet afvragen tijdens de inwijding
waarom het zo is. Iedereen ervaart een energie sessie weer anders en dat kan ook per keer verschillen. Vertrouw erop dat de energie voor jou aan het werk is. De energie doet áltijd datgene wat nodig is, in overeenstemming met jouw Hogere Zelf.

Jouw Hogere Zelf werkt als een soort filter of firewall, die alleen dát doorlaat wat goed voor jou is. Om die reden wordt voor de inwijding contact gelegd met jouw Hogere Zelf, zodat je precies
datgene ontvangt, wat op dit moment voor jouw fysieke en energetische lichaam nodig is. Een inwijding ontvangen kan heel ontspannend werken, maar er kunnen ook blokkades worden opgelost of juist worden blootgelegd waardoor er ook emoties kunnen naar boven komen. Een energie inwijding hoeft om die reden dan ook niet altijd als “fijn” te worden ervaren.
Wat je ook voelt, heb hier geen oordeel over. Het is zoals het is.

Een energie inwijding kan soms met emoties of ongemak zoals je moe voelen of hoofdpijn gepaard gaan. Als dat gebeurt, weet dan dat het iets goeds is en iets om dankbaar voor te zijn.
Je fysieke en energetische lichaam is zich aan het opschonen en je zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.

Je kunt hier een paar dagen last van hebben maar daarna zul je je lichter, vrijer voelen en krachtiger. Doe vooral lekker rustig aan en wees lief voor jezelf. Zie wat er loskomt niet als lastig, het is
juist heel fijn dat deze kristallisaties zich aan het oplossen zijn om te kunnen worden verwijderd uit jouw systeem.

Het advies is om niet binnen 21 dagen een nieuwe inwijding of nieuw level op te halen. De nieuwe energie werkt nog lang door en zo heb je goed de tijd deze helemaal eigen te maken. Wil je toch eerder een inwijding/ nieuw level binnen halen dat kan natuurlijk, doe wat voor jou goed voelt, luister goed naar jezelf. Lees eerst goed het hele les door voordat je begint aan de inwijding

Tips voor het beginnen met de inwijding

  • Zorg dat je minimaal 5 minuten voor dat je de inwijding gaat downloaden goed ontspand. Dit kun je doen door een korte meditatie te doen of even je ogen te sluiten en je hoofd leeg te maken en op je ademhaling te letten. Haal een paar keer diep adem en blaas rustig uit. En je kan bijvoorbeeld een kaarsje aansteken voor wat sfeer, doe wat voor jou het beste werkt. Hoe beter je ontspant, hoe beter en dieper de energie zijn werk kan doen.
  • Zorg dat je tijdens de inwijding niet gestoord word
  • Draag comfortabele kleding
  • Zorg dat je lekker zit of ligt
  • Zet je mobiel op stil

Na de inwijding
Neem na de inwijding nog even tijd voor jezelf, geniet van de nieuwe energie en probeer hem eens uit! Let op dat je voldoende water drinkt.