Afsluiting: afstrijken, aura vullen en gouden randje

Afstrijken
Ben je klaar met de handposities vergeet dan niet om het paard af te strijken zoals je ook bij mensen bent gewend. Je kan de aura afstrijken. Dat doe je door van het hoofd door naar de nek, hals, rug en dan via de staart naar beneden de energie mee te nemen en af te slaan, of je kan daadwerkelijk met je handen op het lichaam het paard afstrijken van voor naar achteren. Kijk ook goed wat het paard fijn vindt en aansluit bij de behandeling. In het filmpje zie je hoe je na een behandeling een paard op twee manieren kan afstrijken. Met en zonder veiligheidshand. 
 

Aura vullen en het gouden randje
Als je reikibehandeling helemaal klaar is vul je de aura van het paard met mooie energie en kleuren en sluiten het af met een gouden bescherm randje. 

Door op een afstand van ca 2 a 2,5 meter van je paard te gaan staan en je handen open naar het paard toe kun je beginnen met het vullen van de aura, zoals te zien is op onderstaande foto’s.

Laat de energie stromen en visualiseer dat de aura helemaal gevuld wordt met positieve energie, ook kun je het opvullen met mooie heldere kleuren. Deze kleuren komen vanzelf en je kan ze ook doorkrijgen in je gedachten of dat je ziet dat de aura echt gevuld wordt met deze kleuren. Als je kleuren doorkrijgt zet dan je intentie extra aan op die kleur. Je kan later ook uitzoeken wat deze kleur betekent zo is rood bijv. Voor extra aarding, zo hebben alle kleuren hun eigen extra toevoeging wat op dat moment goed kan zijn voor het paard. Je kan meerdere kleuren door krijgen tot aan regenboog aan toe.

We hebben een meditatie opgenomen waarmee jij je eigen aura kan vullen en een gouden laagje om je eigen aura kan leggen. Dit kan je helpen om een idee te krijgen van deze techniek én je kan deze meditatie altijd voor jezelf opzetten als je jouw aura wilt reinigen en vullen.

MEDITATIE TOEVOEGEN