Online Reiki 1 – Cursus

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€89,-
Begin
Docenten: Noortje en Sophia

Duur: 21 dagen

Lessen: 20

Prijs: €89,- excl btw

Over de cursus

Welkom bij de Online Reiki 1 Cursus! Deze cursus bestaat uit 7 lessen die je op je eigen tempo kunt volgen. Of je nu nieuw bent in de wereld van Reiki of al enige ervaring hebt, deze cursus biedt een diepgaande kennismaking met de principes en praktijken van Reiki.

In de eerste les maak je kennis met Reiki en leer je over de geschiedenis en oorsprong ervan. Je krijgt inzicht in de basisbegrippen en energieconcepten die centraal staan in Reiki. Dit vormt de basis voor de verdere lessen.

In les 2 gaan we dieper in op de energiecentra en chakra’s. Je leert over de zeven belangrijkste chakra’s en hoe je ze kunt balanceren en harmoniseren met behulp van Reiki. Praktische oefeningen helpen je om de energiestromen te voelen en te ervaren.

Een belangrijk aspect van Reiki is zelfbehandeling, dat centraal staat in les 3. Stapsgewijze instructies worden gegeven voor het uitvoeren van een zelfbehandeling. Je leert het belang van zelfzorg en het in balans brengen van je eigen energie. Begeleide meditaties en oefeningen ondersteunen je bij het uitvoeren van zelfbehandelingen.

In les 4 ontdek je de relatie tussen Reiki en emoties. Je leert hoe je Reiki kunt gebruiken om emotionele blokkades los te laten en te helen. Praktische oefeningen en meditaties helpen je bij het bereiken van emotionele balans met Reiki.

Les 5 richt zich op de toepassingen van Reiki bij fysieke gezondheidsproblemen. Je verkent hoe Reiki kan worden gebruikt om pijn te verlichten en het genezingsproces te ondersteunen. Praktische oefeningen en begeleide visualisaties worden aangeboden om je te helpen bij het bevorderen van fysiek welzijn met Reiki.

In les 6 leer je over het belang van intentie in Reiki-beoefening. Je ontdekt hoe je heldere en positieve intenties kunt stellen voor heling en groei. Praktische oefeningen en affirmaties worden gedeeld om je intentie te versterken met Reiki.

Les 7 richt zich op het gebruik van Reiki in de omgeving. Je leert hoe je ruimtes kunt reinigen en opladen met Reiki-energie. Daarnaast ontdek je hoe je een harmonieuze en positieve omgeving kunt creëren met behulp van Reiki. Praktische oefeningen en rituelen worden aangeboden om Reiki toe te passen in je omgeving.

Elke les bevat video’s, geschreven materiaal en begeleide oefeningen om je te ondersteunen in je Reiki-beoefening. Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat als Reiki 1-beoefenaar.

We kijken ernaar uit om samen met jou deze reis van heling en groei te maken, waar je ook bent!

Veel liefs,

Noortje & Sophia

Docenten

Noortje Hakvoort & Sophia Kelders

Samen meer dan 30 jaar ervaring in zowel de paardensport als in de (spirituele) therapeuten wereld. 

Onder anderen de opleidingen afgerond: holistisch therapeut, Reiki Master & trainer degree Usui, Guasha therapeut, massage therapeut voor mensen en paarden, magnetiseur, sjamanistisch coachen, kinesiologie touch for health.