Holistische therapeuten opleiding -paarden

Docenten: Noortje en Sophia

Duur: 12 maanden

Niveau`s: 3 en meer dan 45 lessen

Toelatingseisen: Reiki 2 van Usui of HHA

Prijs: €899 nu €296

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 299,00
Begin

Over de opleiding

Met deze opleiding word jij een gediplomeerd Holistisch Therapeut voor paarden. Leuk hoor, maar wat betekent dat precies? Dat betekent dat jij naar een paard op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel niveau leert kijken en behandelen!

Voor mensen neemt holistische therapie (gelukkig!!) erg in populariteit toe, maar voor dieren en paarden nog niet! En daar ga JIJ nu dus verandering in brengen!! Paarden (en alle andere dieren) verdienen dit ook! Verdienen het om op een gelijkwaardig niveau gehouden, verzorgd en behandeld te worden! Zodat wij NAAST de dieren komen te staan in plaats van daarboven.

Je healt hiermee niet alleen individuele paarden, maar ook het collectief! En weet je, de baasjes van de paarden heal je hiermee ook. In eigen stukken, maar zeker ook in bewustwording.

De opleiding is volledig online en dus in je eigen tempo te volgen. Wel kun jij je inschrijven voor 2 live dagen in Arnhem, waar je echt met de theorie aan de slag gaat! Hierbij maak je gebruik van onze grote kudde van meer dan 25 paarden en leer je ook meteen veel gelijkgestemde mensen kennen.

De data en meer informatie over deze live dagen ontvang je nog van ons via de mail, na aanmelding. Let wel op: aan deze optionele live dagen zijn wel kosten verbonden.

Naast dat alles online is, kan je ons natuurlijk altijd berichten via whatsapp of de mail, heb je een speciale FB groep en Telegram groep voor support van je mede studenten en worden er online zoom meeting georganiseerd.

Modules & lessen

Docenten

Noortje Hakvoort & Sophia Kelders

Samen meer dan 30 jaar ervaring in zowel de paardensport als in de (spirituele) therapeuten wereld. 

Onder anderen de opleidingen afgerond: holistisch therapeut, Reiki Master & trainer degree Usui, Guasha therapeut, massage therapeut voor mensen en paarden, magnetiseur, sjamanistisch coachen, kinesiologie touch for health.

Featured Courses

No courses have been found!